Šeik merka Adu Bojanu

Pošto je propala priča o kupovini Kraljičine plaže, čini se da se Rojal grupa iz UAE okrenula Ulcinju gde se zainteresovala za kupovinu Ade Bojane.

Region

Izvor: B92

Sreda, 15.04.2015.

09:40

Default images
Foto: Thinkstock.com

Kako prenosi Radio Televizije Crne Gore, predstavnici te moćne kompanije prošle sedmice su obišli ostrvo Ada, na ušću Bojane u more, kojim upravlja HTP "Ulcinjska rivijera", saznaje Portal Ul-info.

"Ulcinjska rivijera", kojoj je država većinski vlasnik, prema planovima, trebalo bi da se ove godine privatizuje.

Crnogorska vlast čini sve da privoli Rojal grupu da investira u Crnoj Gori. Tim povodom je juče u Emiratima boravio premijer Milo Đukanović gđe je razgovarao sa čelnicima te države.

Dan ranije u poseti Emiratima bio je premijer Albanije Edi Rama, piše RTCG.

Prodaji Kraljičine plaže, iza čega je stajala crnogorska vlada, više puta se usprotivila Socijaldemokratska partija, kao manja članica vladajuće koalicije, dok je njen predsednik Ranko Krivokapić veoma oštro govorio o prodaji tog kompleksa, iznoseći tvrdnje da "u tome ima i korupcije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

10 h

Podeli: