Poslovni čovek godine je...

Dobitnik ovogodišnjeg priznanja "Poslovni čovek godine" je predsednik Kompanije DIS, Zoran Tirnanić.

Izvor: B92

Petak, 03.01.2014.

14:56

Default images

Zlatna plaketa "Kompanija godine" pripada kompaniji Siemens Srbija, jednoglasno je odlučio žiri Kluba privrednih novinara

U kategoriji javnih preduzeća priznanje je pripalo generalnom direktoru Elektorvojvodine, Srđanu Kržuviću, dok je direktoru operacija koncerna Bambi, Danielu M. Boehiju, pripalo priznanje za očuvanje domaćeg brenda "plazma".

Mladi menadžer godine je direktor LAD grupe, Miloš Marković, a kompanija Tetra Pak dobila je priznanje za 50 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

Plakete "Menadžer godine" dobili su vlasnik preduzeća "Hollo Company", Robert Holoza, za ulaganje u fabriku za prozvodnju agro peleta, zatim Radomir Ivanović iz preduzeća "Voćar-Palanka" za primenu nauke u poljoprivredi, i Miodrag Petrović iz firme "AKS kurir" u kategoriji usluga.

Isto priznanje pripalo je Srđanu Kovačeviću iz preduzeća "Beocapra" za ulaganja u proizvodnju i preradu kozjeg mleka, i Bogoljubu Miliću iz preduzeća "MiMi" za proizvodnju destilata od autohtonih sorti voća.

Kompaniji "Filip Moris Internacional" pripalo je priznanje za društvenu odgovornost, za doniranje projekta "Pokreni se za posao".

Na predlog novinara koji prate kulturu, žiri KPN-a odlučio je da priznanje "Menadžer godine" pripadne i umetniku Jovanu Kolundžiji, direktoru Gvarnerius Centra lepih umetnosti.

"Zlatno pero" koje se tradicionalno dodeljuje za privredno novinarstvo pripalo je Stefanu Despotoviću, novinaru "Politike", a priznanje "Gordan Ranitović", koje nosi ime osnivača KPN-a, dobio je novinar-urednik magazina "Lisa", Nenad Blagojević.

Svečana dodela priznanja biće održana 28. januara u Privrednoj komori Srbije, najavljeno je iz KPN-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: