Automobili / Vesti 8

Honda priprema nešto zanimljivo za sajam u Tokiju

Kao i svake jeseni, japanski proizvođači i ove godine iskoristiće najveći domaći auto-salon da predstave gomilu konceptnih vozila. Među njima je i Hondin Sports EV Concept na struju, a prvi “tizer” crtež ovog vozila obećava uzbuđenja.

Izvor:

Honda nas je na nedavno završenom sajmu u Frankfurtu iznenadila Urban EV konceptom malog gradskog automobila na električni pogon sa retro dizajnom, a na 45. auto-salon u Tokiju stiže sa još jednim interesantnim vozilom na struju.

Detalji o ovom konceptu za sada nisu poznati, ali sudeći prema prvom dizajnerskom crtežu reč je o još jednom retro-futurističkom automobilu koji u sebi spaja “starinski” izgled sa električnim pogonom i savremenim tehnologijama.

Honda je inače najavila da će koncept iz Frankfurta dobiti svoju produkcijsku verziju 2019. godine, pa možemo očekivati da će i Sports EV Concept doživeti sličnu sudbinu u bliskoj budućnosti.

Više detalja biće poznato 25. oktobra, kada počne ovogodišnji Tokyo Motor Show.

Komentari 8
Čitajte
Pošalji komentar

Vesti

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Vesti sreda 18.10. 10:16 Komentara: 11

Kako izgleda bazični VW Polo / FOTO

Na promotivnim fotografijama novih modela uglavnom se mogu videti bogato opremljene verzije automobila, ali Volkswagen je smelo odlučio da, barem za nemačko tržište, prikaže kako izgleda novi Polo u osnovnoj, ogoljenoj varijanti.

Vesti utorak 17.10. 10:32 Komentara: 75