Kraj za Suzuki Kizashi

Suzuki je nakon samo 5 godina okončao proizvodnju modela Kizashi, čime se ova limuzina pridružila Grand Vitari koja se takođe više neće izrađivati.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 09.12.2014.

10:54

Default images

Prestanak proizvodnje Suzukijevog modela iz srednje klase ne predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom da je japanski proizvođač ranije priznao da je lansiranje tog automobila na tržište "bila greška".

Suzuki je nedavno najavio da će do 2017. kupcima ponuditi 6 novih modela, ali među njima nema limuzine iz srednje klase, pa je malo verovatno da u kompaniji u ovom trenutku razmišljaju o nasledniku Kizashija.

Japanski proivzođač potvrdio je da se više neće proizvoditi ni Grand Vitara, kao i da je malo verovatno da će ovaj SUV dobiti direktnog naslednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: