Opel nagradio taksistu koji je Zafirom prešao milion km

Kompanija Opel dodelila je u četvrtak nagradu Mirku Vujinoviću, taksisti iz Bača, koji je svojom Zafirom za sedam godina prešao preko milion kilometara.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.11.2013.

11:59

Default images

Mirko Vujinović kupio je Zafiru 2006. godine sa pređenih 117.000 km, a u međuvremenu je ovaj taksista svojim automobilom prevezao više od milion kilometara, pa ukupna kilometraža iznosi preko 1.230.000 km.

Opel Zafira svakodnevno prelazi 400-500 km na relaciji Novi Sad – Bač, tako da mesečno dostiže i preko 15.000 pređenih kilometara.

“Ovoliku kilometražu postigao sam pre svega zahvaljujući redovnom održavanju”, ističe Mirko Vujinović i dodaje da se nada da će sa svojom Zafirom preći više od dva miliona kilometara, a da će nakon toga kupiti novu Zafiru Tourer.
Direktor Opela, Dragan Nenadoviæ, i Mirko Vujinoviæ
Kao nagradu za više od milion pređenih kilometara, direktor kompanije Opel u Srbiji, Dragan Nenadović, dodelio je Mirku Vujinoviću vaučer za besplatan servis Zafire do kraja njenog radnog veka.

"Milionska" Opel Zafira proizvedena je 2000. godine. Automobil je opremljen motorom od 1.6 litara sa 104 ks, a ugrađen joj je i uređaj za pogon na tečni naftni gas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: