Šta su VW Freeler i VW Cruiser?

Nemački automobilski gigant Volkswagen nastavlja da proširuje svoju gamu koncepata potpuno električnih automobila pod nazivom I.D.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

18:05

Šta su VW Freeler i VW Cruiser?
I.D. Crozz (Foto: VW)

VW je krajem prošle godine registrovao nova dva imena, I.D. Freeler i I.D. Cruiser, koji se priključuju I.D. porodici koju već čine SUV I.D. Crozz, mini-van I.D. Buzz, te kompaktni I.D. EV.

Nema navoda kojoj klasi automobila će pripadati vozila pod imenima koja su poslednja registrovana, ali se zna da će važan deo I.D. slagalice biti nov SUV koncept, koji bi trebalo da se razlikuje od Crozza, koji je blizak kupe izgledu.

Šef dizajna u VW Klaus Bišhof je najavio dva I.D. SUV-a do 2020. godine, od kojih će jedan biti približniji krosover soluciji uz već pomenuti Crozz.

Osim SUV-ova i hečbeka, VW će I.D. porodici priključiti i veliku limuzinu, koja iako je sve manje tražena u Evropi, ne jenjava interesovanja u svetu, posebno u rastućem kineskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: