"Bolje magarac nego Jaguar"

Nezadovoljni vlasnik Jaguar XF iz Indije odlučio je da na jedinstven način izrazi protest protiv lokalnog zastupnika čuvene marke - korišćenjem magaraca.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 12.06.2014.

12:02

Default images

Umesto da namerno uništi automobil, kao neki njegovi sapatnici, Rahul Takar je odlučio da ostavi lični pečat na čitav slučaj.

Njegov beli XF je imao nekoliko mehaničkih problema, međutim lokalno zastupništvo Jaguara nikako nije uspevalo da reši. Rahul je svoju frustraciju izrazio tako što je automobil dovezao ispred Jaguarovog predstavništva pomoću magaraca koji su vukli XF.
On je izradio i nekoliko transparenata koje je nalepio na luksuzni automobil, na kojima je pisalo: "Bolje je imati magarca nego Jaguara", "Lažni auto", "Lažna kompanija" i "Lažna usluga".

Osim toga, krov svog XF-a je "ukrasio" senom.

Neverovatni protest je očigledno urodio plodom, jer su Rahula ubrzo zvali iz Jaguara i uverili ga da će svi problemi biti uskoro uklonjeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: