Klarkson ne zna da drži jezik za zubima

Baš kada smo pomislili da se malo primirio, Džeremi Klarkson (Jeremy Clarkson) ponovo je svojom izjavom uzburkao britansku javnost. Ovog puta popularnom voditelju zamerile su se - bebe.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.05.2013.

12:31

Default images

Jedan od voditelja automobilskog šou programa Top Gear i dokazani skandal majstor upitao se na svom Twitter nalogu "kada će British Airways shvatiti da bebama nije mesto u avionu sa ostalim putnicima i da ih treba smestiti u odeljak za prtljag?"

Nije poznato šta je konkretno navelo Klarksona da izjavio ovako nešto, a pretpostavlja se da je tweet objavljen kao posledica iskustva koje je doživeo na letu do Škotske.

Kao i obično u javnosti su se odmah otvorile polemike o najnovijem "slučaju Klarkson". Tako je jedno udruženje roditelja reagovalo kontrapitanjem: "A kada će British Airways shvatiti da Džeremija Klarksona treba izolovati u prtljažni odeljak tokom leta?"

Nakon što je njegov tweet podigao prašinu u medijima kao što je Daily Mail, Klarskon se ponovo oglasio sa dodatnim objašnjenjem, navodeći da ni njegova deca nisu letela avionom sve dok nisu dovoljno porasla da znaju kako treba da se ponašaju tokom leta.

Klarskonova izjava još jednom je podelila javnost na one koji je smatraju zabavnom i cinično duhovitom i druge koju su njom zgroženi. Nama se čini da je ovo samo jedan od načina na koji Klarskon promoviše sebe, odnosno lik kojeg "tumači" u emisiji Top Gear. Medijska pažnja koju nakon toga dobija, svakako će mu dobro doći da popuni pauzu između dve sezone emitovanja ovog serijala.

Pročitajte još neke od tipičnih Klarskonovih izjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: