Sajam automobila iz drugačijeg ugla

Tokom održavanja Salona automobila u Beogradu mogli ste na našem sajtu da vidite fotografije izloženih automobila i doživite deo atmosfere iz hala Beogradskog sajma. Sada vam pružamo sasvim drugačiji pogled na neke od modela koji su predstavljeni na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.04.2013.

14:30

Default images

Fotografije koje vam prenosimo u našoj Galeriji načinjene su u posebnim uslovima, nakon što su svetla u halama pogašena i uz odobrenje osoblja Beogradskog sajma.

Tehnika fotografisanja je bila duga ekspozicija, gde je u proseku svaka fotografija bila eksponirana (snimana) izmedju 45 i 60 sekundi.
Fotografisano je u mraku, tako da je ovo jedna od retkih prilika, izuzev neplaniranih restrikcija struje, kada su sajamske hale bile zamračene.

Autor fotografija je Đorđe Bošković (www.flickr.com/photos/djordjeboskovic/), a njegovi radovi objavljeni su i na automobilskom blogu bud3.

Više fotografija istog autora sa sajma automobila možete pogledati u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: