Može li se driftovati u Twizy-ju?

Ne može se poreći da ima futuristički izgled i da je zahvaljujući električnom pogonu prijateljski naklonjen prema životnoj sredini. Ali kada se spomene reč drift, Renault Twizy je verovatno poslednji automobil na koga ćete pomisliti.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.06.2012.

20:47

Default images

Pa ipak, ovaj dvosed sa motorom od 17 ks i izgledom vozila koje se koristi na golf terenima ima osnovni preduslov za pravo driftovanje – pogon na zadnjoj osovini. Uz to, šasija Twizy-ja dizajnirana je u odeljenju Renault Sport.

Dakle, može li se driftovati u Twizy-ju i kako bi to uopšte izgledalo? Odgovor na ovo pitanje potražila je ekipa britanskog Autocar magazina:



Rezultat njihvog testa pokazao je ne samo da je mali električni Twizy pogodan za drift, već da se u njemu može driftovati po ceo dan.

Ili bar dok se, kao i na svakoj drugoj igrački, ne istroše baterije.

Pogledajte kako izgleda drift u Mercedesu C63 AMG Coupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: