Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO

Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde treba da svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2023.

10:50

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Radulović je došla u pratnji svog dečka, pevača "Beogradskog sindikata" Ognjena Jankovića, a kao podrška došao je i glumac Milan Marić.

Očekuje se uskoro da dođe i optuženi Aleksić.
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Ispred Palate pravde, kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše "Verujemo Mileni Radulović".

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: