Vesti -

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO

Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde treba da svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Izvor: Tanjug
Podeli
Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Radulović je došla u pratnji svog dečka, pevača "Beogradskog sindikata" Ognjena Jankovića, a kao podrška došao je i glumac Milan Marić.

Očekuje se uskoro da dođe i optuženi Aleksić.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ispred Palate pravde, kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše "Verujemo Mileni Radulović".

Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 219 idi na stranu