Žena nakon saobraćajne nesreće zaboravila svoje venčanje: "Sve smo napravili još jednom"

Nakon što je preživela 2014. samo nekoliko dana posle njihovog venčanja Džastis Stamper je doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

17:32

Default images

Amerikanki je pored drugih povreda dijagnostikovana i delimična amnezija, a nažalost, jedna od stvari kojih se uopšte nije sećala bio je dan venčanja iz snova, koje je zamišljala i planirala od detinjstva.

Naime, svog supruga Džeremija Džastisa upoznala je sa samo deset godina, a počeli su da se zabavljaju u srednjoj školi i postali par.

Kako su oboje od početka osećali da je to 'to je to', ubrzo su počeli da pričaju o braku i zajedničkom životu, ali nedugo posle venčanja, njihove dalje planove omela je saobraćajna nesreća koja je bila gotovo kobna po Džastis.

"Jednostavno smo od početka znali da nam je suđeno da budemo zajedno, a sada znamo i da nam je suđeno da to potvrdimo dva puta", rekla je ona, koja je zaboravila najsrećniji dan u životu nakon što ju je automobil udario na putu brzinom od 80 km/h, odbacivši i nju i njen automobil oko 15 metara od puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: