Ima dve vagine - jednu za posao, a drugu za zadovoljstvo: Zarađuje neverovatnu cifru na OnlyFansu

Australijanka Evelin Miler (31) dospela je u središte pažnje zbog izuzetno retkog zdravstvenog stanja koje se zove uterus didelphys, a zahvaljujući kojem zarađuje po 75 hiljada dolara mesečno na stranicama za odrasle poput Pornhuba i OnlyFansa. Evelin su još 2011. lekari ustanovili da ima duplu matericu, dva para jajnika i dve vagine, a sve je u potpunosti funkcionalno, prenosi NY Post.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.04.2023.

16:00

Ima dve vagine - jednu za posao, a drugu za zadovoljstvo: Zarađuje neverovatnu cifru na OnlyFansu
Foto: Shutterstock/Valeria Boltneva

Iako je u mlađim danima bila zbunjena i nije razumela o čemu se tu tačno radi, sa vremenom je pronašla način da ovo neobično stanje itekako unovči, a uspela je i da zasnuje porodicu i da dobije dvoje djece. Osim toga, napravila je i razliku između toga koju vaginu koristi u koje svrhe! Tako ima jednu za posao, a drugu za supruga.

Evelin, koja je u prošlosti radila kao eskort dama, sada dobro zarađuje objavljujući videe na platformama za odrasle, a u njima eksplicitno pokazuje kako izgleda njeno međunožje pa se snima dok vodi ljubav sa svojim partnerom, ali i drugim muškarcima.

"Posvećena sam našoj vezi i ne varam svog partnera jer imam jednu vaginu za posao, a drugu za uživanje", kaže ona, koja je svoju dijagnozu dobila pre 12 godina. Pre toga su joj intimni odnosi bili izrazito bolni, a imala je problema i sa stavljanjem tampona. "Toliko sam dugo izbegavala intimne odnose. Muškarci nisu znali šta rade i na kraju bi jednostavno udarali svojim penisom o moju uretru. Bila sam užasno anksiozna u vezi seksa. Tada sam živela samo s tatom, pa nisam imala nikoga koga bih mogla da pitam o čemu se radi", priznaje.

"Google nije dolazio u obzir. Živeli smo na udaljenoj farmi i doslovno smo imali samo dial-up, tako da nisam mogla da pretražujem simptome na internetu", dodaje.

OnlyFans joj je pomogao da konačno prihvati svoje stanje.

"Snimanje videa i to što sam okružena ljudima koji su fascinirani mojim stanjem je zaista sjajno. Sada svoje stanje smatram blagoslovom", zaključuje Evelin, koja je u međuvremenu dobila dvoje dece: 20-mesečnog Endrua i 8-mesečnu Georgiju.

"Uvek je postojao rizik da bih mogla nositi dvoje dece u isto vreme. Kad sam bila trudna s jednim, i dalje smo koristili kondome kad smo praktikovali seks u drugoj vagini", objašnjava.

Uterus didelphys retko je stanje koje ima samo 0,3 posto žena na svetu. Lekari još uvek ne znaju zašto se javlja, a praćeno je i parom odvojenih jajovoda. Neke žene takođe mogu imati dva vaginalna kanala i dva grlića materice. Ovo stanje često je popraćeno pobačajima, bolnim intimnim odnosima, obilnim krvarenjem tokom ciklusa i ranim porodom. Kod nekih žena može izazvati neplodnost i povećati rizik od pobačaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: