Bivši suprug Emili Ratajkovski optužen za uznemiravanje: "Naterao me na seks"

Dve žene nedavno su optužile bivšeg supruga Emili Ratajkovski Sebastiana Ber-Meklarda za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.03.2023.

08:09

Bivši suprug Emili Ratajkovski optužen za uznemiravanje:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kako prenose strani mediji, dve žene optužile su slavnog producenta Sebastiana Ber-Meklarda za neprimereno seksualno ponašanje i zlostavljanje. Mediji nisu objavili izvor ovih informacija, a dobili su i izjavu žene koja je uključena u pravni spor s ovim producentom gde je ona navela kako je desetak izvora potvrdilo ovakvo ponašanje Ber-Meklarda.

U izveštaju se navelo da je producent angažovao 17-godišnju devojku putem Instagrama da glumi u sceni filma "Good Time", gde je devojka trebalo da bude gola. Kako navode, žena je zamoljena da izvede golu scenu s glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora pred desetak muških glumaca i članova ekipe, uključujući reditelje Džoša Safdija i Benija Safdija.

U drugoj optužbi navodi se kako je druga devojka upoznala Ber-Meklarda tokom produkcije film "Uncut Gems". Tvrdi da joj je takođe pisao putem Instagram proflila i davao obećanja u vezi s njenom karijerom. Kako kaže, prislio je na intimne odnose bez kondoma.

Ista žena je rekla da je Ber-Meklard koristio pogrdan i antisemitski jezik prema njoj, a kasnije je tvrdio da se šalio i da je pratio njenu lokaciju putem aplikacije na njenom telefonu.

Mediji su pokušali da kontaktiraju predstavnike slavnog producenta, ali oni nisu hteli da komentarišu situaciju. Takođe, mediji su pokušali da kontaktiraju i predstavnike Emi Ratajkovski, budući da se sve odvijalo dok su oni još bili u braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: