Svi pričaju o tuči sestara Aradinović na ulici, Edita se oglasila: "To se dešava u porodicama"

U domaćim medija osvanuo je snimak na kojima su navodno sestre Edita i Indi Aradinović kako se brutalno tuku nasred ulice.

Život

Izvor: Blic/Milica Štuloviæ , Ljubomir Tozev

Petak, 27.01.2023.

08:25

Svi pričaju o tuči sestara Aradinović na ulici, Edita se oglasila:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na snimcima koji su kružili virtuelnim prostorom od juče vidi se da su se njih dve gurale, šutirale i čupale, dok ih je nepoznati mladić razdavao, da bi se na kraju njihova majka umešala u sukob, koja je na kraju uspela da ih razdvoji.

Edita Aradinović javno se oglasila ovim povodom video-snimka.

"Pošto vidim da se viralno širi snimak gde se guram, čupam, bijem, kako god sa svojom rođenom sestrom. Ovoga puta želim samo da se oglasim, pošto sam javna ličnost, jer da nisam verovatno to nikoga ne bi zanimalo, niti bih morala da se oglašavam. Oglasiću se jer stižu razni komentari. Nadam se da znate da nikada ništa u životu loše, ružno ili nešto protiv svoje sestre ne bih rekla, tako da možete prestati sa lošim i pretećim porukama, ali i porukama podrške, jer ovde se ne bira strana. To su neke privatne stvari. Dobro znate da postoje disfunkcionalni i funkcionalni porodični odnosi, da nigde nije savršeno. Danas se bijemo, sutra se volimo i obrnuto. Ništa se nije desilo što se u porodicama ne dešava. Tako da ljudi sve je u najboljem redu", rekla je ona u videu koji je podelila.
@editaaradinovic

♬ original sound - Edita

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: