Nakon vređanja Borjana, napali i njegovu suprugu: Hrvati dele njen broj, ona objavila užasne poruke

Reprezentacija Hrvatske pobedila je sinoć Kanadu (4:1) čime su izbili na prvo mesto svoje grupe i u poslednjem kolu sa Belgijom biće im dovoljan i remi kako bi ostvarili plasman u osminu finala.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

08:07

Default images

Foto: Printskrin/B92.net/Instagram.com/snezanafi
Međutim, malo ko priča o rezultatu koliko o gnusnim uvredama koje je pretrpeo golman kanadske selekcije i Crvene zvezde, Milan Borjan, od strane hrvatskih navijača.

Oni su juče otišli još jedan korak dalje, pa su objavili i njegov broj mobilnog telefona na mrežama, zbog čega je dobio preko 2.500 poruka od navijača Hrvatske u kojima se proziva, prema njegovom svedočenju.

Borjan na uvrede odgovorio – sa tri prsta VIDEO

Ali, navijači Hrvatske se nisu na tome zaustavili. Nekako je u javnost isplivao i broj njegove supruge Snežane, koja je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka koje je dobijala od navijača počevši od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

Pored toga, na stotine ljudi pokušavale su da upute glasovni ili video poziv ka Snežani Borjan, što možete videti na fotografiji u prilogu. Ona je ispod nje poslala jasnu poruku, navodi Telegraf.

"Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju", poručila je Sneža Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: