Novi list, stara knjiga: Amber Herd će isterati svoje do kraja

Amber Herd i dalje ne odustaje od žalbe povodom presude u slučaju klevete koji je vodila protiv bivšeg supruga Džonija Depa, te je odlučila da sa potpuno novim pravnim timom nastavi borbu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2022.

12:20

Novi list, stara knjiga: Amber Herd će isterati svoje do kraja
Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Prema pisanju stranih medija, Amber Herd je zvanično podnela žalbu na presudu, i za potrebe nove pravne borbe unajmila je novi tim advokata koji će voditi novi slučaj.

Među advokatima koje mediji spominju su Dejvid L. Akselrod i Džej Vard Braun, koji su prethodno branili "Njujork tajms" ove godine zbog tužbe za klevetu koju je podnela političarka Sara Palin.

Ipak nije sve crno-belo: Gole slike Amber Herd umalo nisu završile u javnosti

"Apelacioni sud će, uvereni smo, odraditi posao kako treba. Ovde neće biti reči ni o čijoj popularnosti, niti će takve stvari imati bilo kakvu ulogu u priči", naglasili su advokati u saopštenju za medije, a prema pisanju, Amber Herd je najavila i nove dokaze protiv Džonija Depa.

Ko god da pobedi, mi smo izgubili

Kada je u pitanju njen prethodni advokatski tim, Ben Rotenborn će nastaviti da predstavlja Amber Herd, ali u svojstvu saradnika, dok će Ilejn Bredehoft izaći iz njenog tima.

Džoni Dep ponosno nosi srpsku kravatu; Miloš Biković oduševljen: "Skroman i pun poštovanja..." FOTO

"Ovo je sjajno vreme za predaju štafete", istakla je ona u izjavi za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: