Bob Odenkirk nakon što je doživeo infarkt na setu "Better call Saul": "Nisam disao"

Bob Odenkirk progovorio je o svom kolabiranju na snimanju serije "Better Call Saul" prošle godine rekavši da bi, da ga kolege nisu oživljavali, bio "mrtav za nekoliko minuta".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

08:00

Bob Odenkirk nakon što je doživeo infarkt na setu
Foto: Profimedia

Odenkirk je snimao poslednju sezonu prikvila serije "Breaking Bad" u Novom Meksiku kada se prošle godine srušio zbog srčanog udara. Članovi ekipe pozvali su hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu na hitnu operaciju kako bi mu očistili arteriju, piše Index.hr.

"Kleknuo sam na jedno koleno, a onda sam se spustio do kraja. Pretpostavljam da sam rekao: 'Ne osećam se baš dobro'", rekao je Odenkirk u intervjuu za Radio Times.

Dodao je da su ga kolege Rija Sihorn i Patrik Fabijan zgrabili za glavu i ruku i "počeli da viču na njega da ostane na Zemlji".

"Nisam disao. Mislim, da niko nije bio tamo, da me nisu reanimirali, bio bih mrtav za nekoliko minuta", kazao je glumac.

Srušio se dok je gledao utakmicu

Glumci i ekipa snimali su celi dan kada se Odenkirk zaputio prema sobnom biciklu koji je koristio između scena. Počeo je da gleda bejzbol utakmicu kluba Čikago kabsi na TV-u i onda se srušio. Zdravstvena radnica na setu imala je defibrilator u gepeku svog automobila i, dok je trčala po njega, obučena ekipa ga je oživljavala pre nego što je primio tri šoka defibrilatorom.

Serija "Better Call Saul" završava se sledeće nedelje nakon šest sezona na Netfliksu. Odenkirk glumi lika Sola Gudmena, lukavog advokata iz Albukerkija koji postaje sve korumpiraniji. U poslednjoj sezoni serije, glumci Brajan Krenston i Eron Pol su se pojavili i ponovo odglumili dobro poznate likove Voltera Vajta i Džesija Pinkmena iz "Breking Bada"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: