"Ubica štiti silovatelja": Lečić otkrio detalje razgovora sa Lauševićem

Nova knjiga Žarka Lauševića, pod naslovom "Padre, idiote!", zvanično je predstavljena nedavno u Beogradu. Na promociji knjige bio je i glumac Branislav Lečič.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2022.

08:33

Foto:Printscreen/TV Prva

Govoreći za medije o poznanstvu sa popularnim Laušem, Lečić je otkrio detalje razgovora koji je sa njim imao nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld ranije optužila za silovanje.

Žarko Laušević: O Arkanovom dugu i zašto mu je Gaga Nikolić govorio "ljubi dupe guzicu"

"Čujemo se s vremena na vreme, ali tada mi se javio i zadržali smo se u razgovoru jedno dva sata. Rekao mi je duhovito i lepo: ‘nadam se da ćeš me razumjeti, znam šta si i ko si, da nisi sposoban za takve stvari koje se u medijima predstavljaju, ali ne mogu da stupim u tvoju odbranu i kažem mišljenje jer bi, priznaćeš sam, naslov bio zaista čudan – ubica štiti silovatelja'", otkrio je Lečić deo razgovora sa Lauševićem pred prisutnim medijima nakon promocije knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: