Glumac iz serije "Moderna porodica" i njegov suprug očekuju drugo dete VIDEO

Glumac Džesi Tajler Ferguson, najpoznatiji po ulozi Mičela u popularnoj američkoj seriji "Moderna porodica" i njegov suprug Džastin Mikita ove jeseni postaće roditelji po drugi put.

Život

Izvor: B92

Subota, 28.05.2022.

15:07

Glumac iz serije
Foto: Profimedia

Glumac je lepe vesti podelio na svom Instagram profilu otkrivši svojim pratiocima da će njihov jednogodišnji sin Beket postati "veliki brat" sestri ili bratu koji će ih obradovati ove jeseni.

“U svetu se trenutno događa mnogo strašnih stvari pa smo Džastin i ja hteli da podelimo sa vama dobre vesti", rekao je 46-godišnji glumac u videu na Instagramu insinuirajući na pucnjavu koja se nedavno dogodila u osnovnoj školi u Teksasu.

Zahvalio se ljudima koji će Džastinu i njemu pomoći da prošire svoju porodicu, ali se zahvalio i podršci fanova.

Podsetimo, Džesi i Džastin su se venčali 2013. godine u Njujorku, a uz pomoć surogat majke postali su roditelji Beketa u julu 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: