Terzićeva ćerka pred porođaj proslavila rođendan, Zvezdan o ocu deteta: "Još ga ne poznajem..." FOTO

Maša Terzić proslavila je sinoć 26. rođendan u jednom luksuznom restoranu. Ona je okupila porodicu i prijatelje, a na svom Instagram profilu često objavljuje kako izgleda neposredno pred porođaj. Pozirala je sa širokim osmehom na licu u društvu braće i svog oca, Zvezdana Terzića.

Život

Izvor: Novosti

Utorak, 24.05.2022.

15:26

Default images

Za ovu priliku, Zvezdanova naslednica je odabrala crnu čipkastu haljinu. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da od njenog verenika nema ni traga ni glasa. Maša nije objavila nijednu sliku sa njim ni sa proslave, pa su se mnogi pitali da li je on bio na njenom rođendanu?

Zet Terzića ostaje nepoznat javnosti, iako se spekuliše da je reč o biznismenu koji ne želi da se eksponira javnosti. Nedavno je Zvezdan dao šokantnu izjavu, tvrdeći da ne poznaje najbolje svog zeta:

"Mislim da sam lagan, jer im se uopšte ne mešam. Puštam ih da žive svoje živote. Njega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan", priznao je on, kako prenose domaći mediji.

Neki su pomislili da se Mašin izabranik nalazi iza kamera, ali to su samo nagađanja.

Iako često objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu, deleći sa svojim pratiocima srećne i lepe trenutke, trudila se da sakrije identitet verenika čitavo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: