Prijatelj Džonija Depa rekao na sudu da mu je glumac pisao o "trulom lešu" Amber Herd

Džoni Dep je navodno jednom nazvao Amber Herd "pi**om" i pomenuo njen "truli leš" u tekstualnoj poruci koju je poslao prijatelju, izneto je na saslušanju u sredu, na sudu u Virdžiniji.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.04.2022.

08:49

Prijatelj Džonija Depa rekao na sudu da mu je glumac pisao o
Foto: Profimedia

Svedok tog dana bio je Depov dugogodišnji prijatelj Isak Baruh, koga je advokatica koja zastupa Amber Herd pitala: "Da li se sećate da vam je gospodin Dep ikada rekao da se nada da se truli leš Amber Herd raspada u je*enom gepeku honde sivik?"

Baruh je pokazao ekran telefona na kome je bila prikazana poruka i rekao: "Da. Vidim to ovde, tako da je očigledno, da, rečeno je. Bilo je napisano".

Bredehoftova ga je zatim pitala da li je Dep nazvao Herdovu "pi**om" u poruci.
Foto: Profimedia
"Pa, tamo je napisano, mogao sam to da vidim", rekao je Baruh, čitajući sa ekrana telefona ispred sebe. Osporavajući tumačenje Depovih reči koje daje advokatica, Baruh je dodao: "To nije ono što on kaže – on kaže: 'Ta pi**a je uništila tako je*eno kul život koji smo imali neko vreme".

Očekuje se da će suđenje u Virdžiniji u okviru postupka za klevetu protiv Depa i Herdove trajati šest nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: