Mediji: Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši; advokat fudbalera: "Nasilja nije bilo"

U Policijskoj stanici Savski venac Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka J. K.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.01.2022.

16:16

Mediji: Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši; advokat fudbalera:
Foto: Profimedia

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena u policijskoj stanici Dušku Tošiću izrečena je hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa J. K. u trajanju od 48 časova i u tom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem.

Po prijavi Jelene Karleuše da ju je suprug Duško Tošić ošamario i pljunuo, policijski službenici PS Savski venac su otišli na adresu gde par živi ranije danas.

Karleuša je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.

I pored toga, dežurni zamenik je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju.

Oglasio se i advokat Duška Tošića

"Ono što možemo reći da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista", rekao je Nikola Premović, advokat Duška Tošića za domaće medije i dodao:

"Dovoljno smo rekli, sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovklašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: