Hari Poter mu je doneo bogatstvo – sve je potrošio na žene i automobile

Karijera glumca Devona Marija, koji je glumio Šejmusa Finegana u serijalu filmova o Hariju Poteru, krenula je uzlaznom putanjom upravo zahvaljujući toj ulozi.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.11.2021.

12:50

Hari Poter mu je doneo bogatstvo – sve je potrošio na žene i automobile
Foto: Profimedia

Uostalom, to je bio slučaj i sa njegovim kolegama koji su igrali veće uloge u kultnoj filmskoj franšizi, poput Danijela Redklifa, Eme Votson i Ruperta Grinta, ali čini se da niko kao Mari nije tako brzo trošio novac zarađen od Harija Potera.

Kako su ranije pisali britanski mediji, glumac je potrošio svoje bogatstvo, koje je iznosilo milion funti, na žene, skupe automobile i piće.
Njegovi izleti otkriveni su kada je Devona 2016. godine tužio agent Nil Bruks zbog neisplaćenog honorara od zarade na osam filmova o Hariju Poteru u kojima je učestvovao.

U to vreme sudija Majkl Morijarti je pomenuo kako je Devon potrošio oko milion funti na "automobile, piće i devojke".

Međutim, Devon je to demantovao kada je rekao: "Bilo je strašno mnogo stvari u koje sam ulagao novac. Kupio sam mnogo konja u to vreme... Kupio sam imanje. Nisu sve bile samo žene, automobili i piće".

Devon, koji je imao 12 godina kada je prvi put dobio ulogu Šejmusa Finegana u prvom filmu "Hari Poter i kamen mudrosti", sada vodi mirniji život, jer je početkom ove godine sa suprugom Šenon dobio sina.
Glumac je u februaru napisao na Instagramu da se njegov život "zauvek promenio".

"Šenon je rodila prelepog dečaka Kupera Majkla Marija. Oboje su sada dobro nakon porođaja koji je trajao nekoliko sati, a na kraju i nekoliko kritičnih minuta. Jedva čekam da napravim najlepše uspomene sa svojom malom porodicom", napisao je Devon i dodao da je njegova supruga pravi heroj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: