Džoni Dep? "Precenjen"; Kventin Tarantino? "Površan"; Stiven Sigal? "Smešan"

Brajan Koks (75), zvezda serije "Naslednici", u svojim memoarima - "Putting The Rabbit In The Hat", otkrio je koja holivudska lica najmanje voli.

Život

Izvor: B92

Petak, 29.10.2021.

12:01

Džoni Dep?
Foto: Profimedia

Glumac, koji je prvi tumačio lik Hanibala Lektora u filmu "Lovac na ljude", na listu onih za koje misli da ne odgovaraju reputaciji koja ih prati, stavio je Džonija Depa i Kventina Tarantina.

Holivud vs. Džoni Dep: Zašto je lični život jednog glumca važniji od nečije mrtve dece?

Sudeći prema odlomcima iz knjige, glumačka legenda izgleda ne brine da bi njegovi poznati prijatelji mogli da se uvrede, a rekao je i da se neće iznenaditi ako se "više ne čuje sa nekima".
U jednom delu svojih memoara, Koks piše kako je odbio ulogu guvernera Vederbija Svona u filmu "Pirati sa Kariba", koja je na kraju pripala Džonatanu Prajsu.

Koks je naglasio da je Dep "precenjen".

"Autentičan doduše, ali toliko je prenaduvan i precenjen", napisao je Koks.

"Mislim, Edvard Makazaruki. Da se razumemo, ako dođeš sa takvim rukama i našminkanim bledim licem sa ožiljcima, ne moraš ništa da radiš. I nije", piše on.
Koks je takođe imao šta da kaže i za scenaristu i režisera Kventina Tarantina.

Kventin Tarantino opet "preti"

"Smatram da je njegov rad površan. Stil umesto suština. Napustio sam Pulp Fiction", rekao je.

S obzirom na njegovu nenaklonost Tarantinovom stilu, Koks nikada nije radio za filmskog reditelja, iako se ne bi protivio plaćanju ako bi mu se ikada ukazala prilika.
Koks je bio još dramatičniji kada je pisao o akcionoj zvezdi Stivenu Sigalu, sa kojim je glumio u policijskom trileru "The Glimmer Man" iz 1996. godine.

Nije mario za Sigalovu "izvežbanu mirnoću", koju je smatrao "smešnom".

Stiven Sigal postao član ruske stranke

"Stiven Sigal je smešan u stvarnom životu u odnosu na ono kako se pojavljuje na ekranu", piše Koks i dodaje: "On zrači lažnim spokojem, kao da je na višem nivou u odnosu na ostale, a to svakako nije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: