Opljačkane srpske sestre influenserke; svi su u šoku: "Digli su nam celu kuću u vazduh"

Influenserkama Sari i Anji Damnjanović, poznatijim kao Sara TKD i Anja TKD, opljačkana je kuća, a tu vest otkrila je njihova majka na Fejsbuku.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.10.2021.

08:21

Default images

@saratkd7_

⭐️ ##dubai ##taekwondo

♬ original sound - Sara Damnjanoviæ
Foto: Printskrin/Instagram/anjatdk
Ona je objavila status na pomenutoj društvenoj mreži u kojem je do detalja opisala neprijatnu situaciju koja im se dogodila.

"Noćas između 20 časova i ponoći obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane sk***va. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti", deo je objave.

"U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve", napisala je majka popularnih influenserki, a Anja je to podelila na svom Instagramu.

"Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega", napisala je Anja.
@saratkd7_

DA, UVEK SAM PRIÈALA KAKO O DOBRIM, TAKO I O LOŠIM STVARIMA KOJE SE DOGAÐAJU. OVO SE ÈESTO DEŠAVA, ÈUVAJTE SE!!! BITNO JE DA SMO MI ŽIVI I ZDRAVI❗️

♬ original sound - Sara Damnjanoviæ
Sara je na društvenoj mreži Tiktok, gde je prati više od 2,2 miliona ljudi, podelila video-snimak svog psa Done, i napisala da životinja nije mogla da se smiri nakon noći u kojoj se dogodila pljačka.

Takođe, pokazala je i deo njene i Anjine sobe, u kojoj su stvari ispreturane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

186 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: