Još jedna borba sa koronom: Glumac na neinvazivnoj ventilaciji

Nakon vesti da je Marko Živić po drugi put hospitalizovan zbog korone, domaći mediji pišu da se glumac sada bolje oseća, ekstubiran je i na takozvanoj neinvazivnoj ventilaciji.

Život

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 04.10.2021.

09:48

Još jedna borba sa koronom: Glumac na neinvazivnoj ventilaciji
Foto: Printskrin/TV Prva

Podsetimo, glumac je prvo bio primljen u KBC "Dragiša Mišović" zbog koronavirusa, stanje mu se tada stabilizovalo, pa je otpušten na kućno lečenje.

Međutim, Živiću se stanje pogoršalo, pa je ponovo primljen u Kliničko-bolnički centar, a kako pišu mediji, sada se bolje oseća, ekstubiran je i nalazi se na takozvanoj neinvazivnoj ventilaciji.

Inače, Marko se oporavio nakon što mu je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor koji mu je tada zahvatio delove jednjaka i želuca. Jednom prilikom Živić je govorio o periodu kada je otkrio da ima karcinom.

Rekao je da je abdominalni problem i bolest jednjaka otkrio sasvim slučajno,

"Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu", rekao je tada.

Prisetio se i noći pred operaciju: "Tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim."

Glumac je tada otkrio i da je uvek gurao dalje i nije dozvoljavao da posustane ni kada je bilo najteže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: