Otac Britni Spirs sada od nje traži dva miliona dolara

Otac pevačice Britni Spirs, sada od nje traži dva miliona dolara, jer kako navode strani mediji, neophodno mu je za pokrivanje troškova advokata i bivših poslovnih saradnika.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2021.

09:38

Otac Britni Spirs sada od nje traži dva miliona dolara
Foto:EPA/ JIMMY MORRIS

Advokati Britni Spirs tvrde da njen otac, Džejmi Spirs, pokušava da od pevačice dobije dva miliona dolara, pre nego što odstupi sa mesta njenog staratelja, prenosi "Mirorr".

Britni je to potvrdila u novim pravnim dokumentima.

Oglasila se i Britni, na svoj način VIDEO

Strani mediji pišu da je Spirsova istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče s mesta njenog staratelja, i da od nje želi samo novac.

Džejmiju navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Metju Rosengart ne želi da popusti Džejmijevim zahtevima.

"Otac Britni Spirs neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove za uklanjanje sa mesta staratelja. Već je trebao da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno", rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Džejmi ne povuče sa mesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Anđelesu.

Podsetimo, Džejmi Spirs je nedavno pristao da odstupi sa funkcije dugogodišnjeg staratelja Britni Spirs. Potom je izjavio kako je pevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema s mentalnim zdravljem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: