Ksenija Knežević podsetila da je Knez nosio "laki šuz, laki suit" na Evroviziji VIDEO

Nenad Knežević Knez je predstavljao boje Crne Gore na Evroviziji 2015. godine, i tada je nastao intervju koji se i danas prepričava. Njegove izjave je imitirala njegova ćerka Ksenija Knežević, koja ove godine predstavlja Srbiju sa grupom Hurricane.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

16:11

Ksenija Knežević podsetila da je Knez nosio
Foto: EPA/ROBERT JAEGER

U izjavi za medije pre šest godina, Knez je na nespretnom engleskom rekao da je mnogo uzbuđen pred nastup.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

Tada je podelio sa reporterom da je obukao svoje srećne cipele i srećno odelo, a samo nekoliko momenata kasnije, ceo internet je govorio "laki šuz" i "laki suit".

A sada su devojke iz grupe Hurricane podsetile na ovaj duhoviti trenutak. Na snimku koji je objavila jedna od stranica za Evroviziju vidimo naše predstavnice koje su već nekoliko dana u Roterdamu i spremaju se za jedno od najvećih muzičkih takmičenja na planeti.

Zatišje pred uragan: Da li će "Loco loco" ipak pasti na popravnom?

Oblačeći zlatno odelo, Ksenija je teatralno rekla "Moje srećno odelo, moje srećne cipele" na engleskom jeziku, a njenom imitiranju pridružile su se i koleginice iz grupe Sanja Vučić i Ivana Nikolić.

Oluja ne jenjava: Uraganke se ne obaziru na negativne komentare

Knez je učestvovao na Evroviziji 2015. godine i pevao pesmu "Adio" koju je napisao Željko Joksimović i završio je takmičenje na 13. poziciji u finalu. Ovo je bio najbolji plasman Crne Gore na ovoj manifestaciji od proglašenja nezavisnosti 2006. godine.

Ove godine prvo polufinalno veče Evrovizije održava se 18. maja u Roterdamu, drugo će se održati dva dana kasnije, a veliko finale zakazano je za 22. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: