Dečak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba

Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrednosti od 2.618 dolara sa Amazona.

Život

Izvor: Tanjug

Subota, 08.05.2021.

15:18

Dečak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba
Ilustracija Foto: shutterstock/Volurol

Noa Brajant iz Bruklina je naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918 lizalica da se isporuče u kuću njegove tetke, preneo je Gardijan izveštaj lokalne TV stanice ABC7.

Amazon je prvo rekao da neće odustati od porudžbine, pa dečakova majka, student pri socijalnoj službi, Dženifer Brajant, mora da plati veliki račun.

Ali priča je dobila srećan završetak - Amazon je rekao da su u kontaktu sa porodicom Brajan i da će donirati lizalice lokalnoj humanitarnoj zajednici.

U međuvremenu, sajt "GoFundMe" je sakupio više od 11.000 dolara za pomoć dečaku i njegovoj porodicI.

Porodica je rekla da će sav dodatni novac koji je sakupljen ići u obrazovanje Noe, koji ima poremećaj autističkog spektra (ASD).

"Kao roditelj sa detetom koje ima SAD, donacija će biti namenjena dečakovom obrazovanju i dodatnoj podršci. Nemamo reči da opišemo koliko smo vam zahvalni, iskreno", napisala je Dženifer Brajant na stranici "GoFundMe."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: