Vesti -

Bura zbog nastupa pevačice: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" VIDEO

Nastup pevačice Jadranke Barjaktarović, sinoć u Podgorici, naišao je na osudu na društvenim mrežama.

Izvor: B92
Podeli

Pevačica o nastupu koji je naljutio Kona: "Ko kaže da je među ovim ljudima bilo zaraženih?" VIDEO

Barjaktarovićeva je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, kako se čuje u video-snimku podeljenom na društvenim mrežama - "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije..."

Nastup su osudili tviteraši, a pevačica je ovim povodom odgovorila za medije, negirajući provokaciju: "Pevala sam pesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam menjala tekst, niti reči u pesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo", preneo je Telegraf.

U drugoj izjavi, navela je i da neće da se izvinjava.

"Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam", kaže pevačica za Blic.

Na mrežama, uz negativne komentare, kruži i snimak Jadranke Barjaktarović sa mitinga DPS. Korisnici ove mreže navode da na spornom snimku pevačica peva: "Da li će se ikad sresti, Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu