Uznemirujuće ponašanje lovaca: Slikaju se nasmejani pored mrtvih životinja VIDEO

Ko je ovde, zapravo, zver?

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2020.

14:44

Uznemirujuće ponašanje lovaca: Slikaju se nasmejani pored mrtvih životinja VIDEO

Gotovo svakodnevno se, putem medija i društvenih mreža, suočavamo sa uznemirijućim fotografijama ubijenih životinja, što pitomih, što divljih. Kada su ubijene divlje životinje u pitanju, uglavnom se pored njih fotografišu ponosni lovci.

Na fotografiji koja je potresla ceo region u poslednjih nekoliko dana je ubijeni medved pored kog se slikaju dva lovca- nasmejana, srećna zbog uspešnog ulova.

Da li ovo može da bude humano i korisno za prirodu? Saglasićemo se da ne može.

Nakon što se na društvenim mrežama povela polemika o tome ko su ova dva lovca i gde je ova životinja ubijena, otkriveno je da fotografija nastala u Bugarskoj pre nekoliko meseci.

Ipak, to što nije u našoj zemlji, ne znači da je manje zlo. Taj medved je ubijen, a njegovi dželati likuju zbog toga na društvenim mrežama.

Prilog sadrži uznemirujuće snimke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: