Prijave za veliki kasting za NOVA LICA PRVE su otvorene!

U susret jubilarnom rođendanu, Prva TV se sa ponosom osvrnula na dosadašnje sjajne i sada već kultne emisije i šou-programe, kao i na prepoznatljiva TV lica koja su postala zvezde.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

10:35

Prijave za veliki kasting za NOVA LICA PRVE su otvorene!
Foto: Prva TV

Zahvaljujući visoko kvalitetnom i raznovrsnom programu, vrhunskoj produkciji i veoma specifičnoj komunikaciji sa publikom, Prva se pozicionirala kao jedna od vodećih stanica u Srbiji, sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, ali i najboljim TV licima.

U novu deceniju Prva TV ulazi entuzijastično, uz brojne programske inovacije i usmerena ka osveženju voditeljskog tima. Kreću u potragu za novim snagama kojima će pružiti šansu da rade u izazovnom i dinamičnom okruženju, pred kamerama.

Ako želite da postanete deo tima, verujete da imate šta da pružite gledaocima i spremni ste za izazove koji vas čekaju pred kamerama i iza njih, snimite video-materijal do 30 sekundi u formi televizijske najave u kojem ćete se predstaviti.

Važno je da vas lepo čuju i vide, da kažete svoje ime i prezime i da u skladu sa svojim afinitetima najavite neku vest, prilog ili događaj, kao da ste voditelj u nekoj od emisija Prve TV. Video-materijal možete snimiti i mobilnim telefonom.

Link sa video-zapisom, dve fotografije (cela figura i lice) i CV sa obaveznim brojem telefona pošaljite na mejl novalica@prva.rs najkasnije do 23. juna 2020.

Na konkurs se mogu prijaviti samo osobe starije od 18 godina.

Nepotpune prijave neće se razmatrati, a sa onima koji uđu u uži krug konkursa biće uspostavljen kontakt do 5. jula 2020.

Hvala vam što želite da budete deo Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: