Cetinski ipak ne odustaje: Pohvalio antivaksersku himnu "Decjepito" VIDEO

Nakon što je odlučio da više ne daje izjave povodom svog protivljenja vakcinaciji i čipovanju, hrvatski pevač se ipak opet oglasio povodom ove teme. Toni Cetinski je ovog puta nastavio svoju kampanju o slobodi izbora pesmom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.05.2020.

14:51

Default images

Pesma koju je objavila hrvatska organizacija HURA na svom kanalu na Jutjubu, obrada je planetarnog hita "Despacito", sa prilagođenim tekstom koji govori o navodno negativnim stranama vakcinisanja.

Pesma je prikladno nazvana "Decjepito", a organizacija koja ju je postavila protivi se prinudnoj vakcinaciji na teritoriji cele Hrvatske.

"Hahahahah. Imamo hit ljudi! Hvala vam svima na podršci i naravno idemo do kraja! #slobodaizbora", napisao je Toni u objavi. Međutim, ima i onih koji se javno protive Cetinskom.

Molekularni biolog i redovni profesor na Farmaceutsko-biološkom fakuletu u Zagrebu Gordan Lauc burno je reagovao na antivakserske izjave koje je pevač imao, a posebno se osvrnuo na direktno uključenje u\ivo koje je Cetinski imao sa fudbalerom Dejanom Lovrenom. Pozvao ih je da ne komentarišu ono u šta se nimalo ne razumeju.

"Nemojte zvati mene da vam pevam na svadbama, a nemojte me staviti ni u fudbalsku reprezentaciju. U obe te situacije bio bih jako loš, a i osećao bih se jadno zbog toga", napisao je Lauc u svojoj podužoj objavi na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

23 h

Podeli: