Promo

08.05.2024.

10:28

Brook Hill internacionalna škola tradicionalno organizuje humanitarni prolećni bazar

Udruženi darujemo deci.

Izvor: Promo

Brook Hill internacionalna škola tradicionalno organizuje humanitarni prolećni bazar
Promo

Podeli:

Činjenje dobrih dela je nešto što nas pokreće, a jedno od njih je pružanje pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

U Brook Hill internacionalnoj školi, decu od najranijih godina učimo pravim vrednostima, kao što su darivanje i pomaganje drugima.

Već devetu godinu za redom, Brook Hill internacionalna škola tradicionalno organizuje humanitarni prolećni bazar. Za skoro jednu deceniju rada Brook Hill prolećnog humanitarnog bazara, uspeli smo da usrećimo mnogo dece i vratimo im osmeh na lice.

Promo

Brook Hill prolećni humanitarni bazar se održava krajem maja, preciznije 25.05.2024. u naše tri ustanove (vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi) i glavna ideja ovog događaja je da se prodajom ukusne hrane, zanimljivih predmeta sakupi novac koji je namenjen deci. Pored štandova za prodaju proizvoda i hrane, organizujemo razne edukativne i zabavne aktivnosti za decu i odrasle.

Prikupljena sredstva sa ovogodišnjeg humanitarnog prolećnog bazara biće donirana humanitarnoj organizaciji ,,Radost deci’’ koja svojim aktivnostima nastoji da poboljša i unapredi položaj dece i mladih sa smetnjama u intelektualnom razvoju.

Pozivamo sve kompanije kao i ljude velikog srca da se priključe Brook Hill prolećnom humanitarnom bazaru i doniraju, svaka donacija je korak da usrećimo neko dete kome je preko potrebna pomoć. Donirati možete putem sledećeg linka , možete nas kontaktirati i putem email-a kindergarten@brookhill.rs ili office@brookhill.rs .

Svojim dobrotvornim radom, Brook Hill internacionalna škola nastoji da bude dobar primer deci. Tokom školske godine osim humanitarnog prolećnog bazara u Brook Hill internacionalnoj školi odvija se nekolicina humanitarnih akcija kao što su: ,,Hleb života’’, ,,Deca pomažu deci’’ i druge.

,,Naša škola je dom za preko 30 različitih kultura i nacija, ta raznolikost i zajedništvo je nešto što nas ističe i daje poseban smisao celokupnom našem radu. Deca pri dolasku u Brook Hill internacionalnu školu postaju deo podržavajućeg okruženja gde dobijaju svest o različitostima. Podstičemo kod dece svest o dobrotvornom radu i pomaganju slabijima od sebe.

Bitno je istaći da obrazovni Cambridge program koji je zastupljen u našoj školi, učenicima otvara put ka inostranim univerzitetima. Rad u malim grupama je zastupljen, učenici dobijaju punu pažnju nastavnika kao i priliku da dostignu svoj pun potencijal.

Pri završetku školske godine, već desetu godinu organizujemo Brook Hill letnji kamp, koji je prilika i za decu koja nisu deo naše škole da se pridruže Brook Hill kampusu tokom letnjeg raspusta. Povodom 10. rođendana Brook Hill letnjeg kampa pripremili smo razne zanimljive i edukativne aktivnosti, za decu vrtićkog uzrasta (3-5 godina) i decu uzrasta osnovne škole (6-12 godina). Ovo je prava prilika da se vaše dete upozna sa različitim kulturama i unapredi znanje engleskog jezika.

Promo

Boravkom u Brook Hill letnjem kampu vaše dete će  imati ispunjeno leto edukativnim i zabavnim aktivnostima. Pozivamo sve da nam se pridruže, prijave su u toku. Možete nas kontaktirati putem email-a summercamp@brookhill.rs ili telefonskim putem 011/775-62-19 ili 011/369-13-10", istakla je Sarah Aitken, direktorka Brook Hill osnovne škole za B92.

Podeli:

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: