Pevačica priznala: "Eksperimentisala sam sa drogama, ali ga nisam prevarila!"

Pevačica Majli Sajrus podsetila je fanove da ona nema šta da krije i da je uvek otvoreno govorila o svojim porocima. Međutim, veoma su je pogodili navodi pojedinih medija da je bila neverna i da je to razlog zbog kojeg se razvodi.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.08.2019.

09:48

Pevačica priznala:
Foto: Getty/Ian Gavan / Stringer

Ova njena reakcija došla je odmah nakon vesti da je Lijam podneo papire za razvod braka. U seriji tvitova koje je objavila, pevačica je negirala da ga je varala i da je to razlog za raskid i otkrila da ostavlja iza sebe svoj nekadašnji život.

"Mogu da prihvatim da život koji sam odabrala moram da živim potpuno otvoreno i transparentno sa fanovima koje volim i javnosti, 100 odsto vremena. Ono što ne mogu da prihvatim je to što je rečeno da lažem kako bih prikrila zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem. Nije tajna da sam partijala kao tinejdžerka i u ranim dvadesetim. Nisam samo pušila, nego sam zagovarala upotrebu trave, eksperimentisala sam sa drogama, moja najpoznatija pesma je o igranju na travi i šmrkanju linija u kupatilu", napisala je pevačica aludirajući na pesmu "We cant Stop".
Njeni tvitovi odnosili su se na toliko toga što je glumica prošla ranijih godina uključujući i neverstva u prethodnim vezama.

"Varala sam u vezama kada sam bila mlađa. Izgubila sam veliki ugovor sa 17 godina jer sam koristila bong. Izbacili su me iz hotela u Transilvaniji jer sam Lijamu kupila tortu u obliku penisa i lizala je. Ljuljala sam se na lopti gola, na internetu ima verovatno više mojih golih slika nego bilo koje druge žene u istoriji", navodi se u njenoj objavi. Ona se osvrnula na prethodna ljubavna iskustva, ali je izričito navela da Lijama nije varala.

"Istina je, kada smo se ja i Lijam pomirili, to je za mene bilo stvarno, bila sam posvećena. Nema tu tajni da se otkriju. Naučila sam sve iz iskustva u životu. Nisam savršena, nikada neću ni biti, to je dosadno. Odrasla sam pred vama, ali je najvažnije to da sam ja odrasla", dodaje.
Foto: Getty/Jesse Grant / Stringer
"Mogu da priznam mnogo toga, ali odbijam da priznam da se moj brak završio zbog varanja. Lijam i ja smo bili zajedno celu jednu deceniju. Rekla sam to i pre i ponoviću da ga volim i da ću ga uvek voleti", napisala je Majli.

Izvor blizak pevačici izjavio je za Pipl (People) da je zahtev za razvod braka iznenadio pevačicu i razočarao je, ali da je ona dobro i da je očigledno da je nastavila dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: