- Vesti -

Lajza Mineli: Džudi Garland bi se smejala rimejku sa Ledi Gagom i Kuperom

Legendarna glumica Džudi Garland smejala bi se na rimejk filma “Zvezda je rođena" Bredlija Kupera i Ledi Gage, tvrdi njena ćerka Lajza Mineli, piše Veniti fer.

Izvor: B92, Nedeljnik
Podeli
Foto: Keystone/Getty Images
Foto: Keystone/Getty Images

Ona je u intervjuu za Entertainment Tonight rekla da bi se Garlandova “smejala”, a onda da ne bi bila previše gruba prema Gagi, dodala je: “A onda bi se upustila u to. Mogu da je čujem kako govori: ‘Okej, hajmo. Odlično do kraja.”

Originalni film “Zvezda je rođena” premijerno je prikazan 1937. godine, sa Džanet Gejnor i Fredrik Marč. Džudi Garland je igrala u prvom rimejku 1954. godine, a od tada, svaka generacija je, praktično, videla sopstvenu priču. Verzija koju je režirao Bredli Kuper postala je ogroman hit, i uopšte viralni fenomen i od tandema Kuper-Gaga stvorio je brend o kojem se priča, posebno posle izvedbe pesme “Shallow” na dodeli Oskara.

Minelijeva je najavila i film Džudi, o njenoj majci, koji će biti objavljen u septembru. Ona kaže da nikada nije upoznala Rene Zelveger, koja glumi njenu majku. “Ne znam kako su te priče počele, da li odobravam ili ne odobravam film o Džudi Garland koji će se pojaviti. Svi drugačiji izveštaji su 100 odsto fikcija”, rekla je ona.

Film se bavi poslednjom godinom života Garlandove, dok se pripremala za nekoliko rasprodatih predstava u Lodonu 1968. godine, dok se još borila sa nizom profesionalnih i ličnih problema, uključujući i dugogodišnju zavisnost od droga. Ovo je prvi veliki biografski film o životu Džudi Garland.

Vesti

Ruska crkva gradi "pravoslavni Vatikan"?

Ruska pravoslavna crkva razvila je planove za izgradnju vlastitog Vatikana, za koji joj je potrebno oko dve milijarde dolara. Razgovori crkvenih zvaničnika sa rukovodstvom grada Sergijev Posad, koji se nalaze u moskovskoj regiji, vode se još od 2017. godine.

Vesti nedelja 30.06. 13:46 Komentara: 69
strana 1 od 130 idi na stranu