Otkriveno zbog čega je zvezda "Igre prestola" završio na rehabilitaciji?

Samo dan nakon informaciije da je glumac Kit Harington, junak popularne serije „Igra prestola“, na rehabilitaciji zbog završetka snimanja istoimene serije, u javnosti se pojavio snimak iz jednog bara, nastao u januaru 2018. godine na kojem se vidi da je Kit pijan.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2019.

14:03

Otkriveno zbog čega je zvezda
Foto: Getty/Jeff Kravitz

Prema pisanju "Dejli mejla", u javnost je isplivao snimak na kom se vidi kako glumac dolazi u jedan bar u pijanom stanju i pokušava da se uključi u igru, ali u tome ne uspeva.

Vlasnik bara je ispričao i kako je Kit došao iz drugog bara, u kome su mu očigledno točili previše pića, kao i da je naručio viski za sebe, ali i za sve prisutne u baru, i da je bio veoma fin momak. Međutim, kada su videli kako mu je, osoblje ga je zamolilo da ode iz bara, a dvojica su mu u tome i pomogli.

Podsetimo, juče su svi svetski mediji preneli vest da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju i to čim je završeno snimanje poslednje epizode osme sezone "Igre prestola". Izvor stranih medija, koji je dobro upćen u celu situaciju, kaže da je on podvrgnut kognitivno–bihevioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: