- Vesti -

Afera s glumicom mu izmakla fotelju: Direktor Vorner brosa podneo ostavku

Čitava zbrka nastala je kada je Holivud reporter nedavno objavio da je direktor Cudžihara nameštao uloge glumici Šarlot Kirk nakon što su imali seks.

Izvor: B92, Daily Mail, Nedeljnik
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pročitajte još:

Glumica priznala da je dobijala uloge preko kreveta: "Tako sam htela"

Izvršni direktor Vorner brosa Kevin Cudžihara podneo je ostavku nakon što je saopšteno da je glumici sa kojom je imao aferu nameštao uloge, piše BBC.

Džon Stenki, izvršni direktor kompanije Vorner medija, kojoj pripada Vorner bros, izjavio je da je "u najboljem interesu" kompanije da Cidžuhara podnese ostavku.

"Kevin je svestan toga da njegove greške nisu u skladu sa očekivanjima kompanije od njenih lidera", saopštili su iz Vorner brosa. Kompanija trenutno sprovodi istragu o optužbama protiv Cudžihare.

Čitava zbrka nastala je kada je Holivud reporter nedavno objavio da je Cudžihara nameštao uloge glumici Šarlot Kirk nakon što su imali seks. Objavljene su i poruke koje su razmenjivali Cudžihara i Kirkova.

Dejli mejl je pisao da je Džejms Paker, milijarder poznat i kao bivši dečko Maraje Keri, poslao Šarlot SMS sledeće sadržine:

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Cudžihara je u Vorner Brosu proveo 25 godina, a na čelu kompanije nalazi se od 2013. Vorner Medija saopštila je da još nije imenovala Cudžiharinog naslednika na funkciji direktora.

"Dođi odmah u hotel Bel er. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovekom kojeg ćeš ikada upoznati", napisao joj je on. Ona je tada upoznala Cudžiharu.

Šarlot, kako je naveo Dejli mejl, brani osramoćenog čelnika Vornera i kaže da je nekoliko puta spavala sa njim, ali "zato što je tako htela".

Cudžiharin advokat saopštio je da direktor Vorner Brosa nije imao direktnu ulogu u angažovanju glumice za bilo koji film.

Ni sam Cudžihara nije u svom saopštenju zaposlenima pomenuo aferu.

"Jasno je da bi, ako ostanem na liderskoj poziciji, kompanija mogla da trpi", napisao je on.

"Sav trud uložen u našu organizaciju je zaista za divljenje i ne želim da medijska pažnja koja se poklanja mojoj prošlosti u drugi plan stavi sjajan posao koji čitav tim obavlja."

strana 1 od 120 idi na stranu