Ledi Gaga o nastupu sa Kuperom: Ništa posebnije od tog trenutka

Nastup Ledi Gage i Bredlija Kupera oduševio je sve prisutne u Dolbi teatru na dodeli Oskara, a nakon dva dana, koliko ne jenjava priča o njihovom nastupu, oglasila se i sama pevačica.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2019.

11:00

Ledi Gaga o nastupu sa Kuperom: Ništa posebnije od tog trenutka
Foto: Getty

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da ništa posebnije nije moglo da bude od tog trenutka u kom su nastupili.

"Ništa ne bi moglo biti posebnije od deljenja ovog trenutka na Oskaru s pravim prijateljem i umetničkim genijem", napisala je pevačica.

Mnogi su se pitali kako će na njihov odnos gledati Irina Šajk, Bredlijeva partnerka i majka njihove ćerke, izgleda da se Irina nije mnogo potresla. Irina i Ledi Gaga su se čak srdačno izljubile na svečanoj ceremoniji dodele Oskara.
Foto: Getty
Pevačica i njen partner u filmu Bredli Kuper pod lupom su javnosti od kada je izašao njihov film "Zvezda je rođena" (A star is born), te se dosta pisalo da su njih dvoje u romantičnoj vezi.
Foto: Getty
Još veću sumnju izazvalo je i to što je pevačica nedavno raskinula veridbu sa svojim dugogodišnjim dečkom Kristijanom Karinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: