- Vesti -

Optužbe protiv glumca:"Ošamario me polnim organom po faci"

Američki glumac Džejmi Foks nalazi se u središtu skandala nakon što ga je jedna žena optužila da ju je ošamario penisom po licu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Navodni događaj se desio 2002. godine, ali anonimna žena je ove tvrdnje iznela policiji u Las Vegasu prošle nedelje, piše portal TMZ.

Ona je ispričala da je zajedno sa prijateljicom bila na zabavi u njegovom domu, kada je oskarovac navodno pokušao da je prisili na oralni seks. Ona tvrdi da ju je u trenutku kada ga je odbila, Džejmi ošamario polnim organom po licu.

Anonimna žena tvrdi da je sledećeg dana otišla u bolnicu u Los Anđeles kako bi primila terapiju zbog ozbiljnog napada panike.

"Džejmi Foks negira da se taj incident dogodio", rekao je njegov portparol, te dodao da će glumac podneti prijavu protiv te žene zbog lažne optužbe.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Incident nije prijavljen policiji 2002. godine, ni bilo kad u poslednjih 16 godina, jer se nikad nije ni dogodio", zaključio je.

Policija je izvestila da je istaga ovorena, kao i da slučaj za ovakva dela u Nevadi zastareva nakon tri godine.

Žena je izjavila da ju je na podnošenje prijave postakao #MeToo pokret.

Vesti

Pričaj rukama, da te cela Italija razume

Osim po Ferariju, Pirlu, špagetama i Armaniju, Italijani su i kao "brbljiv" narod sa melodičnim jezikom i akcentom koji oteže, postali prepoznatljivi po svojoj gestikulaciji. Sada su već "kraljevi" ove "discipline", jer oni već tako dovoljno sočan način komunikacije moraju da "začine" i sa prepoznatljivom gestikulacijom.

Vesti četvrtak 21.06. 11:48 Komentara: 2

Ove poznate ličnosti ne koriste svoja prava imena

Bred Pit, Džulijan Mur, Helen Miren, Džejmi Foks, ali i Ališa Kiz, Majli Sajrus i mnogi drugi možda ne bi postali svetski poznate zvezde da su zadržali svoja prava imena. Neki su imena samo skratili, drugi su promenili prezime, a pojedini promenili i jedno i drugo.

Vesti četvrtak 21.06. 11:19 Komentara: 14

Porodila se premijerka Novog Zelanda

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern se porodila. Na svet je donela zdravu devojčicu i postala je drugi premijer u istoriji koji se porodio. Takođe, ona je svetu pokazala svojim primerom da nijedna vrata nisu zatvorena za ženu ako postoiji jaka volja.

Vesti četvrtak 21.06. 10:36 Komentara: 10
strana 1 od 3868 idi na stranu