Gastarbajterski raj usred Srbije: Kada se zidalo, nije se štedelo

Dobro došli u Gomilicu, zaselak posavotamnavskih sela Jelovik i Jazovnik - jedno od najbogatijih sela u Srbiji, ako se može suditi po kućama. Zapravo, to nisu kuće već pravi dvorci. Stanovnici celog naselja rade u Beču. Prvo je krenuo jedan u inostranstvo, a onda za njim i ostali. Tako je bilo i sa zidanjem kuća, a onda je počelo takmičenje čija kuća će biti lepša i veća i tako do poslednjeg ara. Pogledajte prilog iz emisije „Eksploziv“.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 04.01.2018.

09:20

Default images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: