Godine prolaze, Putin sve mlađi

Uprkos vremenu, lice ruskog predsednika Vladimira Putina danas izgleda mlađe nego pre tri godine.

Život

Izvor: B92

Subota, 18.04.2015.

10:35

Default images
Vladimir Putin 2015. godine / Foto: Beta/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin je u četvrtak gotovo četiri sata odgovarao na pitanja svojih sugrađana, u okviru svog godišnjeg obraćanja ruskoj naciji. Pored političkih tema o kojima je bilo najviše reči, nemoguće je bilo ne primetiti Putinov svež, mladalački izgled.

Putin izgleda mlađe nego ikada do sad, a kako godine prolaze, njegovo lice izgleda sve zategnutije. Zbog toga ne čudi što su se pojavbile glasine kako se podvrgao estetskoj korekciji.
Vladimir Putin 2012. godine / Foto: Beta
Putinova kosa ne samo da ne sedi, nego je i plavlja nego ranije. Mediji se utrkuju u nagađanjima o Putinovoj mladolikosti, a neki idu tako daleko da ga nazivaju i "ruskim Bendžaminom Batonom".

Putin ne priča o tome da li je bio na estetskoj operaciji, a umesto toga se samo zagonetno osmehuje i kaže “Kada ne bi bilo glasina z vezi sa mnom, ljudima bi bilo dosadno”.

U tekstu se nalaze 3 fotografije na osnovu kojih je moguće proceniti kako Putin stari. Prva je nastala pre nekoliko dana, druga 2012, a treća 2011. godine.

Uostalom, ako nemate pametnija posla od bavljenja Putinovim borama, prokrstarite internetom, uporedite njegove fotografije i snimke iz ove i prošlih godina i sami ćete doći do zaključka da li su glasine o njegovoj mladolikosti samo novinarski senzacionalizam ili imaju veze sa realnošću.
Vladimir Putin 2011. godine / YouTube Printscreen
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: