Cetinski napravio bespotrebnu dramu na nastupu, obožavatelji nisu krili bes: "Sramota"

Popularni pevač Toni Cetinski održao je koncert u Crnoj Gori, u gradu Baru, te napravio nepotrebnu dramu. Naime, Toni se nakon sat i po pevanja, na barskom šetalištu pored mora, publici obratio rečima koje su većinu razočarale i razljutile.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2022.

17:11

Default images

Cetinski je pevao u nedelju na koncertu u Baru, na manifestaciji "Ljeto sa zvijezdama", ali ovaj Tonijev nastup neće publici ostati u najboljem sećanju.

"Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpevati moja tri skupa hita", navodno je rekao Toni.

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tokom nastupa, no šale nije bilo, a ni pevač se nije vratio na pozornicu.

Kada je publika shvatila da se Toni neće vratiti, ostali su da gledaju u čudu. Kratko nakon toga Barani nisu krili svoje razočaranje i bes, i to su podelili na društvenim mrežama.

"Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla da čuje tvoje pesme!", "Sramota", pisali su razočarani Tonijevi obožavatelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: