Makron sada kao Šon Koneri: Maljavim grudima do mladih glasača? FOTO

Zvanični fotograf francuskog predsednika Emanuela Makrona objavio je niz fotografija "iza kulisa" uoči drugog kruga glasanja za predsedničke izbore koji se održavaju u Francuskoj.

Izvor: B92, Jutarnji list

Ponedeljak, 18.04.2022.

10:54

Default images

Tako se na jednoj od objavljenih fotografija Makron može videti kako ležerno sedi u sofi, sa zavrnutim rukavima, raskopčane košulje koja otkriva njegove dlakave grudi. Tako odeven francuski predsednik podseća na Džejmsa Bonda, odnosno na glumca Šona Konerija, ali na holivudsku zvezdu Barta Renoldsa – a obojica su poznati po bujnim maljama na grudima.
Pojedini korisnici društvenih mreža uporedili su pak Makrona sa teniserom Rodžerom Federerom i njegovim dlakavim grudima.

Makron ima novi imidž – na društvenim mrežama saglasni: "Želi da bude kao Zelenski" FOTO

Aktuelni francuski predsednik vodi u prvom krugu predsedničkih izbora, za nekoliko procentnih poena ispred čelnice krajnje desnice Marin le Pen, s kojom će se suočiti u drugom krugu 24. aprila. Da bi uspeo da pobedi, moraće da podstakne mlade glasače da izaberu njega.
Foto: Profimedia
Prema rezultatima sprovedenih anketa, Le Penova je popularna među mlađim biračima, koji podržavaju njenu zabrinutost zbog poskupljenja troškova života. Neki s druge strane podržavaju njene snažne stavove o francuskom identitetu, kao i odnos prema islamu.

Zbog bizarne teorije da je rođena kao muškarac, Brižit Makron sprema tužbu

Ranije ove nedelje, Makron je rekao da Le Penova ima tajni "Fregzit'"plan, odnosno plan po kojem će Francuska slediti primer Velike Britanije i napustiti Evropsku uniju kako bi stvorila desničarski savez s Poljskom i Mađarskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: