Nikolas Kejdž za sebe kaže da je gotičar - ljubimac mu je vrana koja ga "proziva"

U intervjuu za Los Anđeles Tajms, Nikolas Kejdž je otkrio da ima ljubimca vranu, koja se zove Hugan, a govorio je i o svojim mačkama Merlinu i Tegri.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

13:34

Nikolas Kejdž za sebe kaže da je gotičar - ljubimac mu je vrana koja ga
Foto: EPA-EFE/Quique Garcia

Kejdž je rekao da brine o vrani, koja živi u geodetskoj kupoli u njegovoj rezidenciji u Las Vegasu, kao i da je ptica počela da ga "proziva" dodajući da mu je to smešno.

Dvorci, kuće, automobili, pa čak i ostrvo - kako je Nikolas Kejdž spiskao bogatstvo

"Kada izađem iz sobe, on kaže 'Ćao', a onda kaže: 'Dupe'. Vrane su veoma inteligentne. I sviđa mi se njihov izgled, aspekt Edgara Alana Poa", ispričao je Kejdž, aludirajući verovatno na čuvenu pesmu američkog pisca iz 19. veka, "Gavran", u kojoj nema vrana.

"Sviđa mi se gotski element. Ja sam gotičar", dodao je glumac.

Prošlog meseca objavljen je prvi trejler za film "The Unbearable Weight Of Massive Talent", koji prikazuje Kejdža kako glumi sebe.

Nikolas Kejdž ne želi da ga nazivaju glumcem

U akcionoj komediji Toma Gormikana, Kejdž predstavlja fikcionalnu interpretaciju samog sebe koji je "kreativno neispunjen i suočava se sa finansijskom propašću".

"To nisam ja. Osećam se prilično dobro u vezi svega", rekao je Kejdž za "Entertainment Weekly".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: