Kejti zamenio s Kejt? Glumica negira vezu s poznatim kolegom FOTO

Glumica Kejt Bekinsejl odlučila je da razjasni situaciju i negira glasine o tome kako se viđa s glumcem Džejmijem Foksom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2019.

18:50

Kejti zamenio s Kejt? Glumica negira vezu s poznatim kolegom FOTO
Foto: Gettyimages/ Ari Perilstein / Stringer

Kejt Bekinsejl je nedavno završila razvodnu parnicu, a nedugo nakon toga je viđena kako razgovara s 51-godišnjim glumcem na jednoj od holivudskih zabava. Običan razgovor bio je dovoljan da se prošire glasine da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. Ono što im je zajedničko jeste činjenica da su oboje odnedavno slobodni, jer su prekinuli odnose sa svojim dugogodišnjim partnerima.
Foto: Gettyimages/ Phillip Faraone / Stringer
Ova 46-godišnjakinja odlučila je da okonča širenje glasina o navodnoj vezi s Foksom, piše Klix.ba, pa je to uradila preko objave na Instagramu. Naime, postavila je fotografiju sa Foksom i Adevaleom Akinuojeom Agbajeom uz opis da su se lepo proveli.

"Želela bih da naglasim da ako stojim pored nekoga, to ne znači da se viđam s tom osobom", dodala je između ostalog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: