U potrazi za budnima, herojima "Treće smene"!

Oni vredno rade dok mi spavamo. Zahvaljujući njima smo bezbedni i bezbrižni, gradovi su čisti, mi siti ujutru. Na njih smo ponosni. A znamo li ko je noću budan, zbog čega i ko im pomaže da u tome istraju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2018.

08:00

U potrazi za budnima, herojima

Oni brinu o nama, a sada o njima misli Doncafé Strong. U saradnji sa tvorcima serijala "Marka Žvaka" krenuli smo u potragu za herojima treće smene. Jer, ima li šta bolje nego imati pravog saveznika u borbi sa svakodnevnim izazovima? Zato herojima treće smene kuvamo Doncafé Strong, dajući im dodatnu snagu neophodnu za obavljanje svih obaveza i poslova koji su pred njima.

U prvoj epizodi posetili smo heroje treće smene, za koje verujemo da će tek postati veliki heroji svih naših priča. Oni su naša budućnost, a noću, dok mi spavamo, uz lampe vredno rade. Savladavaju stranice i stranice gradiva, kako bi sutra bili na važnim mestima sa važnim zadacima. Znate li kako izgledaju studentski domovi i čitaonice noću? Znate li šta ih drži budnima? Doncafé Strong je tu da podrži, kada je podrška najpotrebnija. Da vrati optimizam i osmeh na lice. Doncafé Strong je najbolji partner u svakodnevnoj borbi i zato je u saradnji sa „Markom Žvakom“ vredne studente nagradio šoljicom prave kafice u pravom trenutku. Uz prave saveznike, #štamiteško.

Pogledajte šta su nam studenti rekli. Ovo je prva od pet mini epizoda serijala posvećenog herojima treće smene. Doncafé Strong je kafa snažnog ukusa i specifične arome, idealna za one kojima je potrebna snaga da se pobedi u toj ličnoj borbi, šoljicu po šoljicu. Mešavina arabika zaslužna je za aromu, dok se prepoznatljiva jačina ove kafe dobija odabirom posebnih sorti robuste i specifičnim načinom prženja.

Uživajte u herojskim pričama i razmislite – ko su za Vas heroji treće smene. Ako ste ih do sada uzimali zdravo za gotovo, verujemo da ćete nakon serijala "Heroji treće smene" Doncafé i "Marka Žvaka" i vi doći na ideju kako da im pružite tu malu podršku kako bi lakše pregurali treću smenu. Mi im kuvamo Doncafé Strong. A vi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: