Nova vest
Fudbal 7

7.5.2024.

10:58

Nađ pred gostovanje Napretku: Nisam priželjkivao takav debi

Pet poraza u nizu, fudbaleri Partrizana odavno nisu imali tako lošu seriju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

U sredu od 16 časova očekuje ih novo gostovanje u plej-ofu Superlige, a protivnik je Napredak iz kruševca.

Novinarima se uoči puta u Kruševac obratio trener Partizana Albert Nađ, koji je protekle nedelje debitovao porazom na meču sa Vojvodinom u Humskoj.

"Sigurno nisam priželjkivao da debitujem porazom pred našom publikom. Porazi u sastavni deo, imali smo kratak period da nešto promenimo u odnosnu na meč sa TSC-om. Definitivno imamo neke ideje, stvari koje moramo da popravimo, da nađemo bolje rešenje. Igramo protiv ekipe koja je mnogo promenila u poslednje vreme, imaju novog trenera i novi način igre. Moramo da se baziramo na sebe, da budemo brži i agresivniji na sredini terena i mislim da smo tu imali dosta problema, hitrije ekipe su nam pravile dosta veći problem. Moramo da počnemo da pobeđujemo da bismo zadržali mesto koje nam donosi kvalifikacije za Ligu šampiona", kaže Nađ.

Svestan je da samo pobeda može da iskupi igrače za prethodni niz.

"Dobro je ako budemo pobedili. Nemojmo da se zavaravamo da ćemo imati lak posao, i to su igrači koji se dokazuju. U prošloj utakmici smo imali kadrovskih problema, imali smo par izmena, Baždar je imao povredu, Sveta je već neko vreme povređen, videćemo da li će igrati u poslednje dve- tri utakmice. Od svakog ko izađe na teren tražiću da ispuni zahteve stručnog štaba. Promenom načina treninga možda ćemo ubrzati igru", dodao je Nađ.

Otkrio je i kakva je kadrovska situacija.

"Kovačević se vraća. Za sada je Saldanja siguran da ne može da igra. Sačekaću trening i odrediću onda putnike, imam nešto u glavi, biće promena. Za mene onih jedanaest koji izađu najboljih koji u tom momentu igraju u timu. Baždar je radio maksimalno. Ostale su nam tri opcije napadača - Baždar, Nikolić i Pavlović. Ko će igrati ostaje da vidimo na treningu. Ne mogu da kažem da li će igrati Pavlović. Bio je van trenažnog procesa čitavu sezonu. Zamislite danas se Baždar ili Taki povrede. Koga imam licenciranog? Pa Pavlovića. Da li bih ga stavio, ne znam. Pričam samo o opcijama koje postoje. Svakako nije u dobrom momentu". poručio je trener crno-belih.

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu