Nije znala o kojoj životinji se radi: Devojka i crni panter privukli pažnju celog sveta VIDEO

Na društvenim mrežama se pojavio snimak u kom nepoznata devojka pokazuje svog neobičnog kućnog ljubimca.

Izvor: B92

Nedelja, 17.09.2023.

13:20

Nije znala o kojoj životinji se radi: Devojka i crni panter privukli pažnju celog sveta VIDEO
Foto: davemhuntphotography/Shutterstock

Radi se o crnom panteru kog je devojka pronašla još dok je bio jako mali, a s obzirom na to da je bio u prilično lošem stanju, ona je nastavila da se brine o njemu. Kako je navela na Instagramu, nije znala da se radi o opasnoj divljoj životinji.

Vremenom su ona i panter postali najbolji prijatelji, a trenutak na snimku u kom je prikazala kako je izgledao panter kada ga je pronašla, će vas sigurno rastužiti, s obzirom na to da je svojom velilčinom stao u njenu šaku i bio je bespomoćan.

Nakon toga, njegova veličina je čak i plašila ljude, ali ova životinja je odrasla u drugačijem okruženju, pa su joj tako najbolji prijatelji ljudi i jedan pas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: